Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Tervetuloa liittymään! Tummenetut ja kursivoidut kohdat on täytettävä, muuten hakemusta ei hyväksytä. (Muistithan lukea Infon?)

Nettinimi: Nettinimesi, eli nimi, jolla liikut tällä sivustolla. Kannattaa miettiä nettinimeä, sillä olisi hyvä, ettet vaihtaisi sitä heti.

Tietoa minusta: Tässä kohdassa täytyy ainakin löytyä maininta siitä, paljonko on kirjoittanut ja paljonko siitä on kokemusta, minkälaisista tarinoista tykkää, minkälaisia tarinoita aikoo kirjoittaa ainakin aluksi ja mikä on tarinoidesi ikäraja (K10-K16). Saat myös laittaa tietoa itsestäsi, perheestäsi ja lemmikeistäsi yms. 

 

Muistathan lukea hakemuksen, ennen kuin lähetät sen! 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Lumitähti

11.09.2019 14:20
Nettinimeni: Lumitähti
Tietoa minusta: Olen peruskoulua käyvä tyttö. En ole kirjoittanut tekstejä mihinkään näkyviin, mutta itseltäni löytyy aiempia tekstejäni, joten kirjoittamisesta on kokemusta mutta ei julkaisusta. Eiköhän innostus kokeilemisen kuitenkin korjaa tilanteen. Kirjoitusvirheitä on teksteissä on toisinaan ja välimerkit puuttuu usein koska en tiedä pilkkujen paikkoja. Sivustolle eksyin erään toisen sivuston kautta ja ihastuin ideaan. Aion ainakin aluksi kirjoittaa tarinoita jotka sisältää eläimiä ja ihmisiä. Todennäköisesti ne sisältävät fantasian piirteitä ja nykymaailman ongelmia, kuten ilmastonmuutoks ja köyhyys.
En tiedä kuinka aktiivinen tulen olemaan, mutta yritän parhaani.

PS. Tosi kiva ulkoasu.

Nimi: Pakkanen

04.05.2019 16:10
LUMIHIUTALETYTTÖ

Hakemuksesi on hyväksytty, se oli mahtava!
Tervetuloa <3

Nimi: Lumihiutaletyttö

06.04.2019 07:10
Nettinimi: Lumihiutaletyttö
Tietoa minusta: Olen peruskoulussa oleva nuori tyttö (olipas taas niin vaikea arvata, että olen tyttö , joka rakastaa kirjoittamista. Kritisoin paljon kirjoituksiani, enkä ole mikään paras äidinkielessä tai ylipäätään tarinoiden kirjoittamisessa. Tähän asti olen lukenut kirjoituksiani vain perheenjäsenilleni ja minua jännittää julkaista täällä, mutta olen päättänyt olla rohkea ja kokeilla. Aloitin kirjoittamisen joskus kakkosluokalla ja kirjoitan yhä tarinoita muistiinpanoihin, Pagesiin ja Wordiin. Kokemusta ei siis ole kovinkaan paljon... Pidän itse fantasiasta paljon ja lempikirjojani ovat Harry Potterit, Narnia, Soturikissat, Etsijät, Taru sormusten herrasta ja Myytihovi. Luen tosin myös kaikenlaisia muita kirjoja. Oikeastaan ainoat kirjat joita en lue ovat kauhutrillerit. Ihastuin suunnattomasti sivuston ideaan ja luin jo kaikki tähän mennessä julkaistut tarinat. Ne olivat tosi hyviä! Koulussa olen yleensä se, joka kirjoittaa kymmenen sivuisia tarinoita ja joka keksii keksii hulluja juttuja. Kirjoitukseni aiheet saattavat vaihdella kovastikin, enkä ole varma tulenko olemaan kovinkaan aktiivinen. Kirjoituksistani sen verran, etten tule kirjoittamaan mitään kovin pelottavaa ainakaan...(kosken ole siinä hyvä Tulen luultavasti kirjoittamaan keijuista tai muista fantasiahahmoista. Olen huono kirjoittamaan tälläisiä esittelyitä, joten toivottavasti tämä nyt kelpaa...

Nimi: Halti

22.02.2019 15:50
Nettinimi: Halti
Tietoa minusta: Olen seuraillut Pakkaskidettä jo jonkin aikaa mutta tänään päätin liittyä.Olen tyttö Helsingistä ja pidän paljon kirjoittamisesta. Kokemusta ei ole paljon, olen liittyneenä yhdessä soturikissaropessa joka on täällä linkkilistalla ja kirjoittelen vapaa ajalla tarinoita. Pidän eläintarinoista enemmän kuin ihmistarinoista. Erin Hunterin Soturikissat ja Selviytyjät sekä J.K. Rowlingin Harry Potterit ovat parhaita lukemiani kirjoja. Aion kirjoittaa luultavasti koirasta nimeltä Susu. Mielikuvitukseni laukkaa hyvin usein joten tarinoissa tulee luultavimmin tapahtumaan mahdottomia asioita. Ikärajaa en osaa määritellä. Lemmikkejä en omista (Valitettavasti) mutta eräällä sukulaisellani on kolme koiraa joita pääsen rapsuttelemaan lomilla. Eipä tässä nyt ole muuta sanottavaa joten siirryn tästä kirjoittelemaan Susun seikkailuja  .

Vastaus:

//Halti//
Mahtava hakemus! Olet todellakin tervetullut joukkoomme! Lisäilin sivusi ja saat kirjoittaa toki ensimmäiset tarinasi jo <3

< Pakkanen >

Nimi: Silverglow

12.02.2019 18:55
Heii! Löysin sivunne, koska olette linkinvaihdossa yhden ylläpitämäni sivun kanssa, ja nyt kun viimein ehdin kunnolla sivuja tutkimaan, pakko sanoa että jee!
Aion siis liittyä, mutta laitan johonkin hakemuksessani vielä muutamia asioita, koska no... en jaksa niitä tähän kirjoittaa.

Nettinimi: näillä sivuilla aion liikkua nimellä Silverglow.

Tietoa minusta: Olen innostunut kirjoittamaan todella nuorena, ja nyt on sitä jo muutamia vuosia silloin tällöin harrastettu. En todellakaan ole siinä siis hyvä tai mitään, mutta rakastan sitä, joten eikö se tavallaan korjaa asian? x)
Kirjoitan välillä pieniä omia tekstejä, ja ne sijoittuvat usein nykyaikaiseen ihmisten maailmaan, kenties ehkä vähän fantasiaan. Aion luultavasti aloittaa ihmisistä kertovista tarinoista tai kevyestä fantasiasta, mutta katsotaan jos vaikka innostuisin kirjoittamaan jotain muutakin. Tarinoideni sisältö vaihtelee, mutta tuskin kauheasti tulen käyttämään kiroilua tai kauhean rankkaa materiaalia, mutta ilmoitan siitä sitten tarinan alussa. Tai laitan raaemmat tarinat -osioon. Itsestäni minulla ei ole kauheasti kerrottavaa. Sanotaanko nyt vain se, että olen tyttö ja asun Suomessa. x)

Vielä sellainen pikku juttu, että en tiedä kuinka aktiivinen tulen olemaan. Pyrin ilmoittelemaan itsestäni, mikäli en saa tarinaa aikaiseksi, mutta yritän olla aktiivinen.  toivottavasti menee läpi, koitan heti kirjoittaa jotain.

Vastaus:

//Silverglow//
Tervetuloa sivuille! Teit mahtavan hakemuksen ja lisäsin sivusi Liittyneet-kohtaan, niin voit kirjoittaa ensimmäiset tarinasi <3

< Pakkanen >

©2020 Pakkaskide - suntuubi.com