Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

 

Kuuluu:

- Tervehdykset

- Ideat & kehittävä palaute

- Linkinvaihtopyynnöt ja -kirjeet

- Viestit ylläpidolle (esim. nettinimen vaihdot)

Ei kuulu:

- Mainostus

- Kiroilu, trollaus, kiusaaminen

- Sivujen haukkuminen

- Ero- ja lomaviestit

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

28.01.2020 12:17
Hei tänne Pakkaskiteeseen! Saniaiskanjoni muuttaa suntuubin sivuilta Wixiin, joten jos haluatte jatkaa kanssamme linkinvaihtoa niin päivittäkää linkkimme tähän:

https://saniaiskanjoni.wixsite.com/website

Hyvää alkavaa vuotta teille!

Nimi: Hiekkamyrsky
Kotisivut: http://viiimeinensoturi.suntuubi.com

20.09.2019 16:21
Meidät voi poistaa linkinvaihdosta, sillä Viimeinen soturi on kuolemaisillaan.
Ilmoitamme, jos saamme sen jotenkin herätettyä henkiin.

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefariousthings.weebly.com/

21.08.2019 17:19
Hei! Nefarious muuttaa Weeblyn puolelle ja toivomme, että kaikki jotka haluavat jatkaa listallamme kävisivät ilmoittamassa asiasta uusilla sivuilla mahdollisimman pian. Hyvää syksyn alkua!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/

08.08.2019 22:13
Heippa! Ensimmäiset klaanit muuttaa kunnolla maanantaihin mennessä, joten jos voisitte muuttaa ositteen uudeksi linkinvaihtolistassa, eli https://ensimmaisetklaanit.home.blog/

Nimi: Cecci

06.08.2019 21:01
Pahoittelut! Tuli viesti väärään paikkaan!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/

06.08.2019 20:58
Haluatko kokeilla roolipelaamista? Nyt se onnistuu! Ensimmäiset klaanit järjestää tarinaroolipeli-tapahtuman, johon kaikki voivat osallistua! Ideana on, että halukkaat pääsevät kokeilemaan roolipelaamista valmiilla hahmoilla, jotka voivat itse valita Ek:n NPC-hahmoista. (tai voit itse luoda hahmon) Tapahtuma järjestetään Ek:n sivuilla 10-11.8 eli ensi viikonloppuna. Ilmoittautumisaikaa on 9 päivä asti. Ilmoittautua voit jättämällä viestin Ek:n chattiin tai viekkuun.

Nimi: Soft
Kotisivut: http://angelbites.boards.net/

05.08.2019 02:21
Moikka,

Koska suntuubi lopettaa, muutamme foorumin puolelle ja roolipeli on saanut vähän uutta ilmettä, mukaan lukien bannerin! Muuton aikana Fremontte päivittää linkinvaihtolistaa siivoamme myös linkkari listaa, joten toivon sydämmellisesti, että ilmoittaisitte vieraskirjaamme, mikäli haluatte jatkaa linkinvaihtoa ja päivittäisitte Fremonten osoitteen ja bannerin, kiitos!

Terveisin Fremonte!

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

01.08.2019 14:59
Hei! Uusi Aamu lopettaa toimintansa. Kiitokset linkinvaihdosta kanssamme!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

16.07.2019 12:14
Viimeinen tervehdys, arvon linkinvaihtaja!

Tuon mukanani ikäviä uutisia, sillä tulin kertomaan, että Sateenkaaritaivas lopettaa toimintansa ylläpitäjän kiireiden sekä inspiraation puutteen ja motivaatiopulan vuoksi. Voitte siis poistaa meidät linkkilistaltanne. Mikäli sivustonne on virtuaalikennel ja jokin oma kasvattinne asuu Sateenkaaritaivaassa, voitte vapaasti tulla hakemaan sen takaisin itsellenne. Myös Sateenkaaritaivaan muille koirille saa halutessaan tarjota uutta kotia.

Haikein terveisin,
Ushma

Nimi: Masi
Kotisivut: http://https://soturinsydan.weebly.com//

02.06.2019 18:53
Heippa arvon linkinvaihtaja!

Suntuubi lopettaa toimintansa, mutta tämä ei tarkoita, että Soturin sydän kuolisi samalla.
Olemme muuttaneet tietomme tähän osoitteeseen -> https://soturinsydan.weebly.com/
Mutta varsinainen roolipelaaminen tapahtuu täällä -> http://soturinsydan.forumotion.eu/

Olisiko mahdollista saada linkkimme osoitteen korjaus (ei ole väliä linkittääkö weeblyyn vai foorumille)? Mikäli on jotakin kysyttävää, voitte jättää viestiä Weeblyn yhteys-osioon, jossa on chatti, tai sitten foorumin vieraskirjaan.

Hyvää kesää - toivottaa Soturin sydämen ylläpito

Nimi: Tarinaköynnöksen ylläpito
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

20.05.2019 20:17
Hei linkinvaihtaja!

Koska Suntuubi.com lopettaa, kuolee luultavasti Tarinaköynnöskin sen mukana. Jos ei, ilmoitamme uuden osoitteemme tänne vieraskirjaan.

~ Sivujemme linkin voi toistaiseksi poistaa linkinvaihtolistoilta!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

08.05.2019 15:51
Hei jälleen kerran Suntuubin linkinvaihtaja!

Olen tällä kertaa hieman surullisemmalla asialla liikkeellä. Nimittäin Suntuubi lopettaa ensi vuonna eli vuonna 2020 ja tämän takia joudumme laittamaan linkinvaihtolistamme uusiksi. Ilmoittakaa Suntuubi sivunne kohtalosta meille vieraskirjaamme, eli lopetatteko toimintanne, jatkatteko muualla vai mitä teette. Mikäli vaihdatte sivuhoostia, kertokaa toki uusi osoitteenne, jotta linkinvaihto voi jatkua.

Hyvää kevään jatkoa, ja onnea tulevaisuuteen.

Nimi: Pakkanen

04.05.2019 16:09
Cecci 09.03.2019 // Hei Cecci! Anteeksi, ettemme ole olleet aktiivisia, mutta meillä molemmilla ylläpitäjillä on kiireitä, emmekä joka viikko edes ehdi käymään täällä  Mutta laittelen teille pian viestiä! ^^
Cecci 22.02.2019 // Heippa! Vastaukseni tulee itseasiassa toukokuussa, mutta voinpa nyt vaikka kertoa toukokuun kuulumiset x) Eli IRL-elämässä minulla on mennyt todella hyvin, vaikka nyt on tulossa taas paljon kokeita, mutta kyllä me täälläkin ehdimme käydä, toki toisella ylläpitäjällä on myös enemmän tehtävää, joten hän käy täällä harvemmin. Ja meille täällä Pakkaskiteessä kuuluu todella hyvää, mahtavaa kuulla, että teilläkin menee hyvin! ^^
Silverglow 19.02.2019 // Mahtavaa, että liityit! :3 Tervetuloa mukaamme! Ja sivuillesi on nyt siis lisätty vieraskirja, jonne kirjoitat, sekä tietysti saat laittaa siihen oman tarinasi nimen ja näin. Ja tarinaa saa kirjoittaa toki niin monta lukua kuin haluaa!
Kiiukka 13.02.2019 // Linkinvaihto ei valitettavasti käy, sillä linkinvaihtolistallemme emme juuri nyt ota enempää linkinvaihtolaisia, mutta voit tulla joskus myöhemmin sitten kyselemään! ^^
Kami 12.02.2019 // Heippa! Kirjoitan tämänkin toukokuussa, mutta niinkuin aikaisemmin sanoinkin, voisin nyt laittaa tähän toukokuun kuulumiset ^^. Itselleni siis kuuluu IRL-elämässä todella hyvää, vaikka koulussa onkin paljon kokeita, mutta onneksi pian alkaa kesäloma! Pakkaskiteessäkin menee hyvin, vaikka hieman olemme epäaktiivisia, mutta meillä on täällä ihania liittyneitä <3
Trithan 04.02.2019 // Mahtavaa kuulla, mutta linkinvaihtolistamme on tällä hetkellä "täynnä", joten emme lisää enää teitä sinne, pahoittelut.
Untuva 03.02.2019 // Harmillista, ettei linkinvaihto käy, mutta niinkuin aikaisemmin sanoinkin, linkinvaihtolistamme on "täynnä", joten emme ota enempää linkinvaihtolaisia. Tsemppiä sivujen kanssa! ^^

< Pakkanen >

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

09.03.2019 18:03
Hei! Täällä ei ole kovin aktiivista, joten jos haluatte jatkaa linkinvaihtoa, laittakaa meille viestiä kahden viikon kuluessa.

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

22.02.2019 21:44
Heippa! Tulin tänne Helmikuun linkkarikirjeen kanssa, mutta tämä toimii myös samalla erittäin myöhäisenä Tammikuun linkkarikirjeenä. x)

Mutta siis, Tarinamökissä on nyt ollut hetken hiljaista, kun en ole kerinnyt päivittelemään, mutta kirjoiteltua on tullut! Itselleni kuuluu hyvää, mutta 2019 on lähtenyt aivan liian nopeasti käyntiin ja kaikki jutut vaan kiitää ohi ilman, että niitä huomaa. Lomailua ja kirjoittamista on jo mahtunut mukaan uuteen vuoteen, kuin myös opiskelua ja paljon kiireitä. Mitään mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikkakin myönnän, etten ajatellut vuoden alkavan näin vauhdilla! Nyt mennään jo Helmikuussa ja edelleen kiireitä riittää. Tammikuu varsinkin kiisi ohi aivan todella nopeasti, enkä sitäkään oikein hahmota vieläkään. Mutta lyhyesti sanottuna: Minulle kuuluu hyvää ja Tarinamökille kuuluu hyvää, vaikkakin vähän hiljaista.
Mitäs teille tänne kuuluu? Onko tapahtunut jotain uutta?

Nimi: Silverglow

15.02.2019 20:11
Moi! Liityin vastikään, mutta sivuani ei vielä olla ehditty lisäämään, ja sen takia kysynkin täällä.
Mites noi tarinat kirjoitetaan?
Tai siis tiedän, että sivulleni tulee (kai?) vieraskirja jonne kirjoitan, mutta laitanko aina tarinan ns. "nimen" ylös ja esimerkiksi luvun ja kirjoitanko sitten samaa tarinaa monta lukua jos haluan?? Vai???
Ja arvioitteko te tarinoita sanallisesti, pistemäärillä tai arvioitteko ollenkaan?

En tiedä lukiko nämä jossain mutta joko oon sokea tai sitten niitä ei ollut. Kiitos jos jaksatte vastata.

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://yonkuiskaus.suntuubi.com/

13.02.2019 18:56
Kävisikö linkinvaihto susiroolipeli Yön Kuiskauksen kanssa? Vastausta meille päin

Nimi: Kami
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

12.02.2019 21:56
Hei hyvä linkinvaihtolainen! Tämä on Niitynkukan linkkikirje kuulumisistamme, voitte halutessanne sen poistaa, jos koette sen tarpeelliseksi.

Niitynkukkaan kuuluu hyvää! Olemme saaneet uuden ulkoasun, muutaman uuden liittyneen ja myös olemme akivisoituneet vuoden 2019 aikana. Olemme myös päivittäneet sivujamme valtavasti ja yritämme jatkaa pää pystyssä eteenpäin! Hiljaista on välillä yhä, mutta on useitakin päiviä, milloin Niitynkukan chatti täyttyy puheensorinasta.

Olisi mukava kuulla myös teidän kuulumisianne! c:
Ystävällisin terveisin Kami & Naru.

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://lyrae.suntuubi.com/

04.02.2019 19:40
Moi! Linkinvaihto sopii.

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://mysteryofclans.suntuubi.com/

03.02.2019 20:36
Kyselitte linkinvaihtoa, mutta ikävä kyllä joudun sanomaan, ettei se käy. Emme ota vielä ketään linkinvaihtoon, sillä haluamme ensin saada sivut valmiiksi. Olette tervetulleita kysymään linkinvaihtoa heti uudestaan, kun Mysteryssä on kaikki valmista!

Nimi: ihkuvauva
Kotisivut: http://sobaka.suntuubi.com/

01.02.2019 23:55
Linkinvaihto?

Vastaus:

Hei,
--> Vastailin teille päin  . Lisäsimme linkkinne ^^.

< Pakkanen >

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

01.02.2019 19:24
Hei!

Tulin vain ilmoittamaan, että nyt sivustonne nimi on vaihdettu linkinvaihtolistalla. Kiitoksia nimenmuutoksen ilmoittamisesta! ^^

Vastaus:

Heippa,
kiitos ilmoituksesta! ^^

< Pakkanen >

Nimi: Artemis

31.01.2019 21:18
Helou, olisin kiinnostunut liittymään mukaan, mutta ainakaan itse en saanut noita linkkejä infossa toimimaan, jos ne linkkejä edes olivat. Muuten ihan mahtavat sivut!

Vastaus:

Hei,
ne linkit eivät olleet tuolloin valmiita, mutta nyt ovat ^^! Ja ihanaa, jos haluaisit liittyä, tervetuloa mukaan! <3

< Pakkanen >

Nimi: Cassidy
Kotisivut: http://vkvindkraft.suntuubi.com/

29.01.2019 15:44
Hei,
Linkinvaihto käy mainiosti, linkkaan linkkinne heti c:

Vastaus:

Hei,
mahtavaa kuulla!  . Lisäämme linkkinne! ^^

< Pakkanen >

Nimi: C.
Kotisivut: http://crowncastle.suntuubi.com/

29.01.2019 12:47
Hei taas ja pahoittelut tuplaviestistä. Palasin tutkiskelemaan sivuja tarkemmin ja kiinnostuin liittymisestä, saattaa siis hyvinkin olla että liityn jossain vaiheessa tänne. Tosi kiva idea tällainen tarinasivusto, jonne muutkin saavat kirjoitella tarinoita kuin pelkästään ylläpitäjät :-)
Kysyisin, kuinka aktiivisesti täällä pitäisi julkaista tarinoita? Minulla tulee inspiraatio tarinoiden kirjoittamiseen tosi kausittain, joten saattaa olla, että joskus tulisi pitempiäkin taukoja kirjoittamisesta. Tietysti tulisin välillä ilmoittelemaan itsestäni, ettei minun luulla totaalisesti kadonneen :-D

Vastaus:

Hei,
oi, ihanaa jos olisit kiinnostunut liittymään!
Ja tarinoita voi kirjoittaa milloin tahansa, ihan sama oliko viime tarinasta sitten kaksi kuukautta vai päivä, kunhan ilmoittelet itsestäsi, ettet ole kadonnut ^^. Tervetuloa <3!

< Pakkanen >

©2020 Pakkaskide - suntuubi.com